HEI!

Hei, jeg er Yngvill – en portrett og bryllupsfotograf fra Sørlandet. Jeg bor i Kristiansand sammen med min kjære, Jesper, og vår datter som ble født høsten 2018. 

Helt siden jeg var liten har jeg elsket å fotografere og dokumentere. Med tiden fikk jeg noen oppdrag, og etterhvert ble det fler og fler. Jeg bestemte meg for å ta det videre og starte foretak. På samme tid møtte jeg Jesper, som også var interessert i fotografering! Dermed hadde vi en felles interesse fra starten av! Vi investerte i utstyr og kunnskap, og det har utviklet seg til å bli en stor lidenskap og noe som betyr mye for oss. Vi føler oss priviligert som får ansvaret om å forevige mennesker i ulike faser av livet. For meg er ikke bilder bare bilder, men viktige minner som bare vil bety mer og mer i årene som kommer. Øyeblikk kan være over på sekunder, men minner har man for alltid!

Min faglige bakgrunn er videregående innen Medier og Kommunikasjon med fordypning i fotografi, deretter bachelorgrad i IT og Informasjonssystemer og en mastergrad i Informasjonssystemer. Jeg kombinerer jobb som IT-konsulent med jobben som fotograf og trives veldig godt med det.  

Ellers er jeg veldig glad å tilbringe tid med familie og venner, trene styrke og reise. Jeg jobber stadig med å komme videre på bucketlisten min! Hittil har jeg besøkt nærmere 40 land, hvor favorittene hittil må være Australia, Fiji og Myanmar. Jeg elsker å oppleve nye land og kulturer, og prioriterer å kunne gjøre det foran mange andre ting! Så, skal dere gifte dere i utlandet så vet dere hvem som gjerne blir med! ;)

Hilsen Yngvill