HEI!

Jeg er Yngvill, kommer fra Froland og bor i Kristiansand sammen med min kjære Jesper og vår lille datter. Helt siden jeg var liten har jeg elsket å fotografere og dokumentere, og etterhvert bestemte jeg meg for å ta det videre og starte eget foretak. På samme tid møtte jeg Jesper, som også hadde en interesse for fotografering. Perfekt timing! Sammen bestemte vi oss for å investere i kunnskap og utstyr - og det har med tiden utviklet seg til å bli en stor lidenskap for oss begge. Jeg føler meg priviligert og takknemlig som får forevige mennesker i ulike faser av livet. Bilder er ikke bare bilder, men viktige minner som bare vil bety mer i årene som kommer. Øyeblikk kan være over på sekunder, men minner har man for alltid!

Min faglige bakgrunn er videregående innen Medier og Kommunikasjon med fordypning i fotografi, deretter bachelorgrad innen IT og en mastergrad i Informasjonssystemer. Jeg kombinerer jobb som IT-konsulent med jobben som fotograf og trives veldig godt med det!

Ellers tilbringer jeg mest mulig tid med de jeg er glad i, trener styrke og reiser så ofte jeg kan. Bucketlisten min er en stor motivasjon! Jeg elsker å oppleve nye steder og kulturer, og prioriterer det foran mye annet. Hittil har jeg besøkt nærmere 40 land, og favorittene så langt må være Australia, Fiji og Myanmar. Jeg må også nevne Norge - FOR et vakkert land vi bor i! Så, om dere skal gifte dere et spennende sted i Norge eller utlandet vet dere hvem som gjerne blir med!

- Yngvill