HEI!

Jeg er Yngvill, 29 år, kommer fra Froland og bor i Kristiansand sammen med min kjære Jesper og vår lille datter på 1 år. 

Helt siden jeg var liten har jeg elsket å fotografere og dokumentere, og slet ut flere kompaktkameraer og videokameraer i oppveksten. Etterhvert kom det forespørsler om oppdrag, og det økte på. Da bestemte jeg meg for å ta det videre og starte eget foretak. På samme tid møtte jeg Jesper, som også hadde en grunnleggende interesse for fotografering. Fin timing, eller hva?! ;) Sammen bestemte vi oss for å investere i kunnskap og utstyr og det har med tiden utviklet seg til å bli en stor lidenskap for oss begge.

Jeg elsker å forevige mennesker i ulike faser av livet gjennom fange vakre øyeblikk og kjærligheten mellom mennesker. Jeg skaper bilder andre får glede av, og jeg er SÅ takknemlig for! Øyeblikk kan være over på sekunder, men minner har man for alltid! Bilder er viktige minner som bare vil øke i verdi i årene som kommer. Ikke undervurder betydningen av det.

Min faglige bakgrunn er videregående innen Medier og Kommunikasjon med fordypning i fotografi, deretter bachelorgrad innen IT og en mastergrad i Informasjonssystemer. Jeg kombinerer jobb som IT-konsulent med jobben som fotograf og trives godt med det!

På fritiden tilbringer jeg mest mulig tid med familie og venner, trener styrke og planlegger stadig nye eventyr. Bucketlisten min er en stor motivasjon for det! Jeg elsker å oppleve nye steder, og prioriterer det foran mange andre ting. Hittil har jeg besøkt nærmere 40 land, og favorittene så langt må være Australia, Fiji og Myanmar. Og ikke minst Norge - for et vakkert land vi bor i!

- Yngvill