BRYLLUPSFOTOGRAFERING


L+C_web-1.jpg
 

KJÆRE BRUDEPAR

Først og fremst: Gratulerer med det største og viktigste valget. Nemlig hverandre!

I planleggingen av et bryllup er det mange valg som skal tas - og valget av fotograf kan være et av de viktigste.

Sammen med min kjære dokumenterer og foreviger vi en av de største dagene i menneskers liv. Det er en tillitserklæring og et privilegium å være de som skal forevige det hele. Vi er stolte og takknemlige for å få gjøre det!

Vår tilnærming til bryllupsfotografering er dokumentarisk og historiefortellende. Det er en journalistisk tilnærming hvor vi foreviger dagen akkurat slik den er - uansett om det er strålende sol eller øs pøs regn. Gjennom hele dagen er vi på utkikk etter å fange de fantastiske øyeblikkene som utspiller seg. Vi arbeider på en diskret måte store deler av dagen, og jo mindre dere tenker over vår tilstedeværelse, jo bedre! Denne tilnærmingen skaper de mest naturlige bildene, og det er ofte disse man vil sette størst pris på i ettertid. Dere skal kunne senke skuldrene og nyte drømmedagen til det fulle og vite at jobben er i trygge hender. Ethvert bryllup er unikt, og vi vil sørge for at bildene forteller historien om hvordan deres bryllup var.

Vi tilbyr kun hel- og halvdagsfotografering, nettopp fordi vi ønsker å forevige og fortelle en innholdsrik og sammenhengende historie. En bryllupsdag består av så mange vakre øyeblikk, fra morgen til kveld! Og husk; når dagen er omme er det minnene dere står igjen med. De er viktige! Målet vårt er at dere gang på gang skal kunne få gjenoppleve dagen i ettertid gjennom bildene.

Verdsetter dere betydningen av historiefortelling og ønsker bilder av naturlige øyeblikk i naturlig lys? Kan vi være fotografene dere leter etter? Da vil jeg veldig gjerne høre mer om dere og planene for bryllupet!

 


HELDAGSFOTOGRAFERING

- Planleggingsmøte
- To fotografer
- Fotografering 10 timer
- Ca. 500 digitale filer,
ferdig redigert i en kombinasjon av farge og sort/hvitt 
- Stemningsfullt slideshow
- Gaveboks med minnepenn og utvalgte print

31 000,- 

HALVDAGSFOTOGRAFERING

- Planleggingsmøte
- To fotografer
- Fotografering 5 timer
- Ca. 250 digitale filer,
ferdig redigert i en kombinasjon av farge og sort/hvitt 
- Stemningsfullt slideshow
- Gaveboks med minnepenn og utvalgte print 

22 000,-

EKSTRA TIMER

1500,-

(Inkluderer ekstra digitale filer)

 

 

KJÆRESTEFOTOGRAFERING

Gratis ved booking av bryllupsfotografering
(*Filer kjøpes separat)
Les mer


 

TO FOTOGRAFER?

Ja, det er fantastisk å være to fotografer i bryllup! Min kjære har også en stor interesse for foto, og etter at han var med meg første gangen var det klinkende klart: Dette ville vi gjøre sammen hver gang fremover! Han er med på fotograferingen på selve bryllupsdagen, mens jeg har ansvar for det administrative og alt før- og etterarbeid. To fotografer naturlig nok vil kunne være to steder på samme tid, fange øyeblikk i ulike vinkler og avstander, og gjennom hele dagen fange mange flere øyeblikk enn det man kan klare om man er alene.

 

 

ØVRIG INFORMASJON

- Reisegodtgjørelse (5,- pr km) tilkommer alle oppdrag. For oppdrag i Aust-Agder kan reise beregnes fra Froland.

- Ved booking signeres kontrakt, og det faktureres et ikke-refunderbart reservasjonsgebyr på 5000,- av pakkeprisen for å sikre datoen.

- Vi er tilgjengelige for oppdrag i hele landet og utlandet. Ved lange avstander tilkommer ekstra kostnader for reise og opphold.