BRYLLUPSFOTOGRAFERING


 

KJÆRE BRUDEPAR

Først og fremst: gratulerer med det største og viktigste valget. Hverandre!

I planleggingen av et bryllup er det mange valg som skal tas, store og små - og valget av fotograf kan være et av de viktigste.

Sammen med min kjære dokumenterer og foreviger vi en av de største dagene i menneskers liv. Det er en tillitserklæring og et privilegium å være de som skal forevige det hele. Vi er stolte og takknemlige for å få gjøre det!

Vår tilnærming til bryllupsfotografering er dokumentarisk og historiefortellende. Det er en journalistisk tilnærming hvor vi foreviger dagen akkurat slik den er - uansett om det er strålende sol eller øs pøs regn. Gjennom hele dagen er vi på utkikk etter å fange de fantastiske øyeblikkene som utspiller seg, store som små. Vi arbeider på en diskret måte store deler av dagen, og jo mindre dere tenker over vår tilstedeværelse, jo bedre! Denne tilnærmingen mener jeg skaper de mest naturlige bildene, og det er ofte disse man vil sette størst pris på i ettertid. Dere skal kunne senke skuldrene og nyte drømmedagen til det fulle og vite at jobben er i trygge hender. Ethvert bryllup er unikt, og vi vil sørge for at bildene forteller historien om hvordan deres bryllup var.

Vi tilbyr kun hel- og halvdagsfotografering, nettopp fordi vi ønsker å forevige og fortelle en innholdsrik og sammenhengende historie av den store dagen. En bryllupsdag er mye mer enn vielse og portretter! For når dagen er omme er det minnene dere står igjen med. De er viktige! Målet er at dere gang på gang skal kunne gjenoppleve dagen i ettertid gjennom bildene.

Verdsetter dere betydningen av historiefortelling og er enig i at de beste bildene er de som fanger naturlige øyeblikk og forteller en historie? Kan vi være fotografene dere leter etter? Da vil jeg veldig gjerne høre mer om dere to og planene for bryllupet!

 


PRISER


HELDAGSFOTOGRAFERING

- Planleggingsmøte
- To fotografer
- Fotografering 10 timer
- Ca. 500 digitale filer i full oppløsning,
ferdig redigert i en kombinasjon av farge og sort/hvitt 
- Stemningsfullt slideshow
- Gaveboks med minnepenn og utvalgte print

28 000,- 

HALVDAGSFOTOGRAFERING

- Planleggingsmøte
- To fotografer
- Fotografering 5 timer
- Ca. 200 digitale filer i full oppløsning,
ferdig redigert i en kombinasjon av farge og sort/hvitt 
- Stemningsfullt slideshow
- Gaveboks med minnepenn og utvalgte print 

21 000,-

EKSTRA TIMER

Inkluderer ekstra bilder
1500,-

 

 

KJÆRESTEFOTOGRAFERING

Gratis ved booking av bryllupsfotografering
(*Filer kjøpes separat)
Les mer


 

TO FOTOGRAFER?

Ja, det er gull verdt i bryllup! Min kjære har også stor interesse for fotografering, og når det kommer til bryllupsfotografering tar jeg ansvar for det administrative og alt før- og etterarbeid, og er den som leder an på bryllupsdagen. Han bidrar under fotograferingen og er med på å skape et enda bedre sluttprodukt. Dette fordi to fotografer naturlig nok vil kunne være to steder på samme tid og fange enda flere øyeblikk!

 

 

ØVRIG INFORMASJON

- Reisegodtgjørelse (5,- per kilometer) tilkommer alle oppdrag. For oppdrag i Aust-Agder kan reise beregnes fra Froland.

- Ved booking signeres kontrakt, og det faktureres et ikke-refunderbart reservasjonsgebyr på 5000,- av pakkeprisen.

- Tilgjengelig for oppdrag i hele landet og utlandet. Ved lengre avstander tilkommer kostnader for reise og opphold.