BRYLLUPSFOTOGRAFERING


 

KJÆRE BRUDEPAR

Først og fremst: gratulerer med det største og viktigste valget. Hverandre!

I planleggingen av et bryllup er det mange valg som skal tas, store og små - og valget av fotograf kan være et av de viktigste.

Sammen med min kjære dokumenterer og foreviger vi en av de største dagene i menneskers liv. Det er fantastisk å være vitne til at to personer gir hverandre ja med sine nærmeste rundt seg, og det er en tillitserklæring og et privilegium å være de som skal forevige det hele. Vi er stolte og takknemlige for å få gjøre det!

Vår tilnærming til bryllupsfotografering er dokumentarisk og historiefortellende. Det er en journalistisk tilnærming hvor vi foreviger dagen akkurat slik den er - uansett om det er strålende sol eller øs pøs regn. Gjennom hele dagen er vi på utkikk etter å fange de fantastiske øyeblikkene som utspiller seg, store som små. Vi har god erfaring fra bryllup og vil dermed kunne forutse mange øyeblikk og stå klare til å fange dem når de inntreffer. Vi arbeider på en diskret måte store deler av dagen, og jo mindre dere tenker over vår tilstedeværelse, jo bedre! Denne tilnærmingen mener jeg skaper de beste og mest naturlige bildene, og det er ofte disse man vil sette størst pris på i ettertid. Dere skal kunne senke skuldrene og nyte drømmedagen til det fulle og vite at jobben er i trygge hender. Ethvert bryllup er unikt, og vi vil sørge for at bildene forteller historien om hvordan deres bryllup var.

Vi tilbyr kun hel- og halvdagsfotografering, nettopp fordi vi ønsker å være tilstede store deler av dagen for å forevige og fortelle en innholdsrik og sammenhengende historie av den store dagen. En bryllupsdag er mye mer enn vielse og portretter! Vårt mål er at dere gang på gang skal kunne gjenoppleve dagen i ettertid gjennom bildene. For når dagen er omme er det minnene dere står igjen med. De er viktige!

Verdsetter dere betydningen av historiefortelling og er enig i at de beste bildene er de som fanger naturlige øyeblikk og forteller en historie? Kan vi være fotografene dere leter etter? Da vil jeg veldig gjerne høre mer om dere to og planene for bryllupet!

 


PRISER


HELDAGSFOTOGRAFERING

- To fotografer
- Fotografering 10 timer
- Ca. 500 digitale filer i full oppløsning,
ferdig redigert i en kombinasjon av farge og svart/hvitt 
- Stemningsfullt slideshow
- Flott gaveboks med minnepenn og utvalgte små print

28 000,- 

HALVDAGSFOTOGRAFERING

- To fotografer
- Fotografering 5 timer
- Ca. 200 digitale filer i full oppløsning,
ferdig redigert i en kombinasjon av farge og svart/hvitt 
- Stemningsfullt slideshow
- Flott gaveboks med minnepenn og utvalgte små print 

20 000,-

 

 

EKSTRA TIMER

Inkluderer ekstra bilder
1500,-

KJÆRESTEFOTOGRAFERING

Gratis ved booking av bryllupsfotografering
(*Filer kjøpes separat)
Les mer


 

TO FOTOGRAFER?

Ja! Det er gull verdt på en bryllupsdag, det! Min kjære har også stor interesse for fotografering, og denne interessen dyrker vi sammen året rundt. Når det kommer til bryllupsfotograferinger tar jeg ansvar for det administrative og alt før- og etterarbeid, og vil være den som leder an på bryllupsdagen. Han bidrar under fotograferingen på selve dagen og vil være med på å skape et enda bedre sluttprodukt. Dette fordi to fotografer naturlig nok vil kunne være to steder på samme tid og fange flere øyeblikk. For oss er det også en stor trygghet - samarbeidet betyr mindre stress og større rom til å skape de beste bildene. 

 

 

ØVRIG INFORMASJON

  • Alle priser inkluderer mva.

  • Reise inntil 50 kilometer er inkludert. Utover dette tilkommer reisegodtgjørelse, 5,- per kilometer.

  • Ved booking signeres kontrakt, og det blir fakturert et ikke-refunderbart reservasjonsgebyr på 5000,- av pakkeprisen.

  • Vi er tilgjengelig for oppdrag i hele landet og utlandet. Ved lengre avstander tilkommer kostnader for opphold.