BRUK AV BILDER

LIVSSTILSFOTOGRAFERINGER
(portrett, kjæreste, familie)

Innen 2-3 uker leveres ferdig redigerte bilder i et passordbeskyttet online galleri. Dere velger selv hvilke dere ønsker å beholde. (Merk: Bilder som finnes i både farge og sort hvitt regnes som ett bilde). Her kan dere laste ned bildene tilpasset både bruk på nett og i full oppløsning for å printe eller lage takkekort og lignende selv. Favoriser de bildene dere ønsker, legg i en favorittliste og last deretter ned ved hjelp av koden dere får. Klikk her for priser. Faktura blir tilsendt etter nedlastning.

BRYLLUPSFOTOGRAFERINGER
I løpet av de første dagene etter bryllupet mottar dere noen smakebiter. Innen 8-10 uker fra bryllupet mottar dere en pakke i posten, blant annet med en minnepenn med digitale filer i både webkvalitet og full oppløsning. Dere velger selv hvordan dere vil bruke bildene videre. 


RETNINGSLINJER FOR BRUK

  • Som kunde får du fri privat bruksrett, men fotografen beholder opphavsretten. Bildene er beskyttet i henhold til åndsverksloven. Bildene kan ikke videreselges, brukes i næringsvirksomhet eller offentliggjøres i utstillinger, presse eller andre medier uten mitt samtykke.

  • Kreditering: Ved bruk av bilder skal fotografen tagges og/eller krediteres. F.eks: “Foto: Yngvill Salvesen.”

  • Benytt alltid orginalfiler. Det er ikke tillatt å redigere bildene ytterligere. Bildene som brukes må være identiske til de som er levert.

  • Tips for profilbilder på Facebook: For å unngå at bildet blir beskåret, last opp via vanlig nettleser og velg “hopp over beskjæring” - da vises profilbildet i fullt format.

  • Jeg forbeholder meg retten til å bruke bilder i egen markedsføring og i eventuell deltakelse i konkurranser. Men om det skulle være enkelte bilder det er ønskelig at ikke brukes, så er det helt greit å gi beskjed!

 

Ta kontakt hvis det er ønske om justeringer på bildene, så hjelper jeg selvfølgelig!