BRUK AV BILDER

LIVSSTILSFOTOGRAFERINGER
(portrett, kjæreste, familie)

Innen 2-3 uker leveres ferdig redigerte bilder i et passordbeskyttet online galleri. Dere velger selv hvilke dere ønsker å beholde. Gjennom galleriet kan dere laste ned bilder tilpasset både for bruk på nett og i full oppløsning for print. Klikk her for priser. (Merk: Bilder som finnes i både farge og sort hvitt regnes som ett bilde). Marker de bildene dere ønsker og legg i en favorittliste, og last deretter ned ved hjelp av koden dere får. Galleriet er tilgjengelig i to uker, og faktura blir sendt på e-post etter nedlastning.

BRYLLUPSFOTOGRAFERINGER
I løpet av de første dagene etter bryllupet mottar dere noen smakebiter. Innen 8-10 uker fra bryllupet mottar dere en pakke i posten, en gaveboks med blant annet med en minnepenn med digitale filer i både webkvalitet og full oppløsning. Dere velger selv hvordan dere vil bruke bildene videre.


RETNINGSLINJER FOR BRUK

  • Som kunde har man fri privat bruksrett, men fotografen beholder opphavsretten i henhold til norsk åndsverkslov. Det betyr at dere kan bruke bildene fritt privat og dele med familie og venner, men bildene kan ikke videreselges, brukes i næringsvirksomhet eller offentliggjøres i utstillinger, presse eller andre medier uten mitt samtykke.

  • Bildene leveres ferdig redigert, og kan ikke redigeres ytterligere eller endres på andre måter av kunder. Dette inkluderer også unødvendig beskjæring og bruk av filtre. Bildene som brukes skal være identiske til de som er levert.

  • Ved bruk av bilder på nett og i sosiale medier (Facebook, Instagram, personlig blogg etc.) skal fotografen krediteres: “Foto: Yngvill Salvesen.”

  • Tips for profilbilder på Facebook: For å unngå at bildet blir automatisk beskåret til et kvadrat, last opp via vanlig nettleser og velg “Hopp over beskjæring” - da vises profilbildet i fullt format.

  • Fotografen forbeholder seg retten til å bruke bilder i egen portefølje, markedsføring og i eventuell deltakelse i konkurranser. Men om det er enkelte bilder det er ønskelig at ikke brukes, så er det helt greit å gi beskjed.

 

Gi beskjed hvis det er ønske om justeringer på bildene, så hjelper jeg gjerne!

 

 

- Legg gjerne igjen en anmeldelse på Facebook -