BRUK AV BILDER


LIVSSTIL
(portrett, familie, kjæreste)

Innen 2-3 uker leveres ferdig redigerte bilder i et passordbeskyttet digitalt galleri på. Da kan dere se gjennom alle de jeg synes ble best, og dere velger favorittene deres derfra. Klikk her for priser. (Merk: Bilder som finnes i både farge og sort hvitt regnes som ett bilde). Opprett en favorittliste, og når dere har bestemt dere kan bildene lastes ned ved hjelp av koden dere har fått. De kan lastes ned tilpasset både for bruk på nett og i full oppløsning for print. Jeg anbefaler å laste ned begge deler, i to omganger. Galleriet er tilgjengelig i to uker, og faktura blir sendt på e-post etter nedlastning.

BRYLLUP
I løpet av de første dagene etter bryllupet får dere noen smakebiter. Innen 8-10 uker mottar dere en flott gaveboks med blant annet med minnepenn med digitale filer i både webkvalitet og full oppløsning. Dere velger selv hvordan dere vil bruke bildene videre.


RETNINGSLINJER FOR BRUK

- Som kunde har man fri privat bruksrett, men fotografen beholder opphavsretten i henhold til norsk åndsverkslov. Det betyr at dere kan bruke bildene fritt privat og dele med familie og venner, men bildene kan ikke videreselges, brukes i næringsvirksomhet eller offentliggjøres i utstillinger, presse eller andre medier uten mitt samtykke.

- Bildene leveres ferdig redigert, og kan ikke redigeres ytterligere eller endres på andre måter. Ved bruk skal bildene være identiske til de som er levert.

- Ved bruk på nett og i sosiale medier (Facebook, Instagram, personlig blogg etc.) skal fotografen tagges/krediteres: “Foto: Yngvill Salvesen.”

- Tips for profilbilder på Facebook: For å unngå at profilbildet automatisk beskåres til et kvadrat, last opp via vanlig nettleser og velg “Hopp over beskjæring” - da vises profilbildet i fullt format.

- Fotografen forbeholder seg retten til å bruke bilder i egen portefølje, markedsføring og i eventuell deltakelse i konkurranser. Men det er helt greit å gi beskjed dersom det er enkelte bilder det er ønskelig at ikke brukes.

 

Gi beskjed om det er ønske om justeringer, så hjelper jeg!

 

 

- Legg gjerne igjen en anmeldelse på Facebook -